Home

Go Back   IndieTalk - Indie Film Forum > Making The Film > Post Production

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2016, 10:49 AM   #1
RoJo
Basic Member
 
RoJo's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Rising Sun, IN
Posts: 103
Caution Need some serious Audio help.

I'm so damn confused and don't know what to do at this stage.

I'm editing a trailer and once i export it, i review the file. Looks and sounds great. When i upload to youtube or vimeo tho it all goes to hell. The dialogue is missing or extremely chopping (ONLY ON MOBILE DEVICES) and static like sounding. I've tried 20 different times now and don't have a clue where to go!

I've had two different friends watch on their computers (mac and PC) and phones (Android and iPhones) and same results. Plays perfectly fine on a computer but not on any mobile device.

We recorded the audio on set in 48kHz and I'm editing and rendering the project out in 48kHz as well. Nothing is changing.

I'm editing in FCPX. I almost want to delete it and re download but i don't know if it'll help. 4 days ago i rendered another video to youtube and it pokes fine across all platforms. Someone please help!
RoJo is offline   Reply With Quote
Old Today   #1A
film guy
Basic Member
 
Posts: 17

 
Reply

Bookmarks

Tags
audio, editing, export, youtube


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.


©IndieTalk