Home Your Ad Here

Go Back   IndieTalk - Indie Film Forum > Making The Film > Cinematography/Lighting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2016, 06:21 PM   #1
jakub_friso
Basic Member
 
jakub_friso's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 52
White strip on camera footage - help

Hello fellow filmmakers, I know that sometimes equipment has its own mind but this is really strange situation even for me. I shot couple of shots of nature with my Panasonic AG - HPX 170 camera and when I was editing them today only 2 of them had little white stripe on top of a frame. I tried to open footage with couple softwares but every software showed me same problem, so I am pretty sure its not a software problem and since I havent done anything to the footage, just imported from the camera to project I think something went in recording on camera. All of the footage is MPEG 1080i/50i (interlaced) shooting in MXF. format to P2 cards.
Never experienced this problem with this camera just these 2 shots made me confused, Its nothing terrible but maybe its a sign of defect on camera that could evolve to something worse.
What do you guys think? If you need any more information about camera and recording feel free to ask

footage: https://www.dropbox.com/s/8jglyo3kxi...age_1.mp4?dl=0
zoomed white strip (you can see thats there is no data avaliable):
https://www.dropbox.com/s/6w4bpavo3h...nshot.jpg?dl=0
jakub_friso is offline   Reply With Quote
Old Today   #1A
film guy
Basic Member
 
Posts: 17

 
Reply

Bookmarks

Tags
camera, chip


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.


©IndieTalk