Home Your Ad Here

Go Back   IndieTalk - Indie Film Forum > IndieTalk > Announcements > Suggestions and Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-15-2013, 08:03 AM   #1
mad_hatter
Basic - Premiere Expired
 
Join Date: Nov 2010
Location: A Field In England
Posts: 1,473
IndieTalk on my phone....?

Since about midday today, when trying to view IndieTalk on my mobile phone, either via WiFi or 3G, every time I try to load up the forum I get redirected to Twitter!!! What's up with that? I can't view IndieTalk on my phone anymore....

Anybody got the same problem? Is it just me? What's going on???
mad_hatter is offline   Reply With Quote
Old Today   #1A
film guy
Basic Member
 
Posts: 17

 
Old 08-15-2013, 12:24 PM   #2
Krught
Basic Member
 
Krught's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Milky Way Galaxy
Posts: 35
It may be just you, I logged in fine on my phone (IPhone 4gs).
Krught is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 01:17 PM   #3
Intuitive Films
Basic Member
 
Intuitive Films's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Orange County, California
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by mad_hatter View Post
Since about midday today, when trying to view IndieTalk on my mobile phone, either via WiFi or 3G, every time I try to load up the forum I get redirected to Twitter!!! What's up with that? I can't view IndieTalk on my phone anymore....

Anybody got the same problem? Is it just me? What's going on???
What phone do you have? I have the same as Krught, and it works fine for me.
Intuitive Films is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 02:13 PM   #4
Amcarthur
Basic Member
 
Join Date: May 2013
Location: Belfast
Posts: 11
I'm having the same problem on my iPad, very odd. Perhaps something to do with Google's DNS servers being down?
Amcarthur is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 03:07 PM   #5
mad_hatter
Basic - Premiere Expired
 
Join Date: Nov 2010
Location: A Field In England
Posts: 1,473
Quote:
Originally Posted by Amcarthur View Post
I'm having the same problem on my iPad, very odd. Perhaps something to do with Google's DNS servers being down?
Well I'm glad it's not just me! Odd though, I can get in on my iPad no problem. I guess i'll just stick it out and see what happens!

Oh, and for reference, I have the Galaxy S3.
mad_hatter is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 07:18 PM   #6
jax_rox
IndieTalk Moderator
 
jax_rox's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Melbourne, Australia
Posts: 2,825
I had the issue briefly last night on my 4S.
jax_rox is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 12:40 AM   #7
MileCreations
Basic - Premiere Expired
 
MileCreations's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Melbourne Australia
Posts: 1,472
I too am having this issue on my iPad
MileCreations is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 01:31 AM   #8
mad_hatter
Basic - Premiere Expired
 
Join Date: Nov 2010
Location: A Field In England
Posts: 1,473
I didn't think to do it yesterday, but I've just cleared my phones cache, browsing history, form data, etc. and now my problem's gone!

That still doesn't tell me what was going on, but at least it's gone now.
mad_hatter is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.


©IndieTalk